HAM400233 + HAM400234-19

Ta med barna på treningsturer

Som foreldre kan det være utfordrende å finne tid til trening, spesielt når barna er små og dagene er travle. Men å være aktiv er viktig for både kropp og sinn, og det er mulig å kombinere trening med å ta vare på barna. Med en multisportvogn har du fleksibilitet til å tilpasse treningen til værforholdene og terrenget, slik at du alltid kan finne en passende aktivitet.

Publisert: 5/16/2024

Gåtur: En enkel måte å få trening på er å ta en gåtur med barna. Ta på deg komfortable sko, putt barna i vogna, og gå til nærmeste park eller lekeplass. En 15-minutters gåtur kan gi deg en energiboost og forbedre humøret. Hvis barna blir slitne underveis, kan de sitte i vogna mens du fortsetter gåturen.

HAM400235 - HAM400236-2

Sykkeltur: En sykkeltur er moro for hele familien. Hvis barna er for små til å sykle selv, kan de sitte i en sykkelvogn eller et sykkelsete. Dette er en flott måte å være aktiv sammen og samtidig lære barna nye ferdigheter. Sykkelturer kan også kombineres med hverdagslige ærend som å handle dagligvarer.

HAM400231 - HAM400232 - 6

Jogging: Hvis du liker å jogge, kan du fortsette med det selv om du har barn. En joggetur med barna i vognen kan være en flott måte å få litt trening og frisk luft på. Barna kan underholdes med leker eller musikk mens du jogger. Justerbar fjæring i vognen sikrer en komfortabel tur for både barn og voksne.

HAM400063 Outback green jogging wheel3

Langrenn: Om vinteren kan du ta med barna på langrennstur. Hvis barna er for små til å stå på ski alene, kan du bruke en av vognene som kan gjøres om til en pulk. Dette gir barna komfort og beskyttelse mot været mens de nyter turen. Når barna blir eldre og vil prøve seg på ski, kan de holde i håndtaket og få drahjelp i oppoverbakker, og brems i nedoverbakker.

HAM400201 Hamax Breeze white skiing

Helgetur: Planlegg en helgetur med hele familien for å få en lengre og mer aktiv opplevelse. Det trenger ikke å være dyrt eller komplisert - en tur i naturen eller camping i nærområdet kan være både sosialt og morsomt. Dette gir dere muligheten til å utforske nye steder og lage minner sammen.

HAM400033 Red_Grey_Black2

Å trene med barna er ikke bare bra for kroppen, det er også en flott måte å tilbringe tid sammen og skape gode vaner for fremtiden.

Så kom deg ut og nyt den aktive livsstilen med hele familien!