HAM400233 + HAM400234-19

Ta med barnen på träningsresor

Som förälder kan det vara svårt att hitta tid för motion, särskilt när barnen är små och dagarna är hektiska. Men att röra på sig är viktigt för både kropp och själ, och det går att kombinera träning med att ta hand om barnen. Med en multisportvagn har du flexibiliteten att anpassa din träning efter väderförhållanden och terräng, så att du alltid kan hitta en lämplig aktivitet.

Publisert: 6/18/2024

Gå: Ett enkelt sätt att få motion är att ta med barnen på en promenad. Ta på dig bekväma skor, sätt barnen i vagnen och gå till närmaste park eller lekplats. En promenad på 15 minuter kan ge dig en energikick och förbättra ditt humör. Om barnen blir trötta på vägen kan de sitta i vagnen medan du fortsätter promenaden.

HAM400235 - HAM400236-2

Cykeltur: En cykeltur är rolig för hela familjen. Om barnen är för små för att cykla på egen hand kan de sitta i en cykelvagn eller en cykelstol. Detta är ett bra sätt att vara aktiva tillsammans och samtidigt lära barnen nya saker. Cykelturer kan också kombineras med vardagliga ärenden som att handla mat.

HAM400231 - HAM400232 - 6

Löpning: Om du gillar att springa kan du fortsätta med det även om du har barn. En löptur med barnen i vagnen kan vara ett bra sätt att få lite motion och frisk luft. Barn kan underhållas med leksaker eller musik medan du springer. Justerbar fjädring i vagnen säkerställer en bekväm åktur för både barn och vuxna.

HAM400063 Outback green jogging wheel3

Längdskidåkning: På vintern kan du ta med barnen på längdskidåkning. Om barnen är för små för att åka skidor själva kan du använda en vagn som kan omvandlas till en pulka. Detta ger barnen komfort och skydd mot väder och vind medan de njuter av åkturen. När barnen blir äldre och vill prova på skidåkning kan de hålla i handtaget och få hjälp i uppförsbackar, och bromsa i nedförsbackar.

HAM400201 Hamax Breeze white skiing

Weekendresa: Planera en weekendresa med hela familjen för en längre och mer aktiv upplevelse. Det behöver inte vara dyrt eller krångligt – en promenad i naturen eller camping i närområdet kan vara både socialt och roligt. Detta ger er möjlighet att utforska nya platser och skapa minnen tillsammans.

HAM400033 Red_Grey_Black2

Att träna med barnen är inte bara bra för kroppen, det är också ett bra sätt att umgås och skapa goda vanor för framtiden.

Så ge dig ut och njut av den aktiva livsstilen med hela familjen!